Sponsorsbeleid

Geachte sponsor

Op sportief vlak zal 2019-2020 herinnerd worden als het seizoen waar bijna elke competitie abrupt werd afgebroken. Toch werd het voor ons nog ééntje met een gouden rand eromheen. Met de beste coëfficiënt werden wij na 18 matchen  uitgeroepen tot de beste ploeg uit onze reeks. Dit wil zeggen dat we het volgend seizoen mogen uitkomen in de hoogste afdeling van de Belgische zaalvoetbalbond, 1ste nationale dus. Daarmee is ZVC Moratex Lebbkekenog maar de 2de ploeg, in de geschiedenis van de zaalsporten in onze sportgemeente, die zal uitkomen op het hoogste niveau.

Er wacht ons dus komend seizoen een fantastische uitdaging om als volwaardige eersteklasser door het leven te gaan. Eén van de veranderingen zal onder meer de mediatisering van onze sport zijn. Via de FWBB zullen wekelijks interessante competitiewedstrijden in beeld worden gebracht en waarbij ook belangrijke sponsors in de picture zullen komen te staan.

Onze 2de ploeg, onze beloften dus, werkten zich ondertussen op, tot in de top 4 van 1ste provinciale en onze 3de ploeg stond meer dan behoorlijk hun mannetje in de Vlaamse competitie.

Maar onze aandacht ging vorig seizoen ook naar de opstart van ons jeugdproject. En dit is, in meer dan 1 woord, geslaagd te noemen. Na een aarzelende start konden 14 U13-spelers proeven van volwaardig competitiezaalvoetbal. Nu al kunnen we aankondigen dat er volgend seizoen zeker een U11-ploeg bijkomt. We zullen dus de komende maanden dan ook volledig de kaart van de jeugd blijven trekken om onze jeugdwerking  verder uit te bouwen.

Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we natuurlijk een goed onderbouwd sponsorplan nodig.

In deze nieuwe Corona-tijden zal onze club anders moeten omgaan met activiteiten te organiseren om inkomsten te vergaren, zoveel is duidelijk. Een aantal activiteiten zijn al uitgesteld of afgelast. Maar we blijven vasthouden aan ons principe van de club: “ één club, één familie “  en dit geldt zeker ook voor ons sponsorplan.

Via deze weg trachten wij U te overtuigen van ons project om zo uw steun te verdienen. Heeft u interesse om onze bloeiende sportclub te ondersteunen? Neem dan contact op met Manager Patrick Verbeeck via 0468 29 31 60.

Alvast bedankt voor uw aandacht en onvoorwaardelijke steun.

Hoogachtend

Bestuur ZVC Moratex Lebbeke

MORATEX TAKEAWAY EETFESTIJN

 

BESTEL HIER!

Het bestuur en spelers danken u voor de steun aan onze club!