Interview met Dimitri Kempenaers

Dag Dimi,

– Kan je een korte introductie geven over jezelf?

Ik ben dus Dimitri Kempenaers, 30 jaar oud en bewakingsagent op de luchthaven van Zaventem. Qua hobby’s is het vooral sport: voetbal (bij BOKA-united), zaalvoetbal en sinds een aantal maanden het ondertussen wel gekende “Padel” waarmee ik me momenteel ook wat fit probeer te houden.

– Een tweetal jaar geleden kwam je bij ons terecht. Hoe kwam de transfer tot stand?

Dit jaar zou mijn 3de seizoen zijn bij Moratex. De vraag om me aan te sluiten bij de club kwam van onze trainer waarmee en waartegen ik in het verleden wel al gespeeld heb op het veld en in de zaal. Mijn favoriete positie is pivot maar vaak val ik ook terug op de flanken.
Ik woon sinds een 5-tal jaar in Opwijk en dus was het nog eens makkelijk ook om in Lebbeke te kunnen zaalvoetballen.

– Voor welke clubs kwam je nog uit?

In het verleden speelde ik in de zaal al bij Zvc-Ternat, Amigo Schepdaal en FP Halle-Gooik.
Ook een EK Zaalvoetbal met de U21 in Barcelona heb ik mogen meemaken waar we zilver behaalden.

– Michaël en Ian hun mooiste herinnering was de spektakelwedstrijd in en tegen Anderlecht. Wat is jouw mooiste herinnering?

De wedstrijd in Wemmel waar we achter kwamen en uiteindelijk nog 4-4 speelden. Achteraf bleek dit van groot belang, want kort daarna volgde de hele corona-toestand en promoveerden we alsnog naar 1ste nationale.

– Wat zijn jouw ambities naar volgend seizoen toe? Zowel op individueel vlak als op collectief vlak.

Qua ambities is het vrij eenvoudig denk ik, proberen ons vel te redden in eerste klasse en voor mezelf zoveel mogelijk doelpunten aan te bieden en te scoren.

– Ooit werd je kampioen in de sport FootGolf. Kan je wat meer uitleg geven over de discipline?

Wat het FootGolg ben ik een tijdje geleden wel eens Belgisch kampioen geweest en had dit ook heel graag blijven doen, maar met de vaak gevulde weekends door voetbal en zaalvoetbal heb ik helaas keuzes moeten maken. Misschien iets om te hernemen binnen enkele jaren.

Bedankt Dimi en ook wij hopen op nog vele doelpunten van jou!

MORATEX TAKEAWAY EETFESTIJN

 

BESTEL HIER!

Het bestuur en spelers danken u voor de steun aan onze club!