4de interview: Junior Conteh

Dag Junior,

– Kan je een korte introductie geven over jezelf? Voor de mensen die jou nog niet kennen. (Hobby’s, positie id zaal, welke ploeg speel je op het veld?..)
Mijn naam is Junior Conteh, 29 jaar jong 😛, mijn hobby’s zijn vooral sporten.
Op het veld speel ik als controlerende middenvelder/box-to-box (6) bij Tor Deurne Pirates (oude Rochus Deurne) in 2de provinciale. Ik probeer dus mijn controlerende rol te implementeren ook in de zaal met hier en daar een goaltje mee te pikken.

– Hoe ben je bij onze club terechtgekomen?

Ik ben bij Moratex Lebbeke terechtgekomen via Leander Verbeeck, onze T2. Leander is namelijk naast het voetbal ook mijn collega bij City Pirates.

– Waarom koos je voor het rugnummer 42?

Waarom 42 haha, goeie vraag. Toen ik voor het eerst was doorgebroken naar een 1e (Ksv Temse) was mijn officiële rugnummer 21. Bij Tor Deurne Pirates was nummer 21 niet meer beschikbaar dus heb ik besloten om het maal 2 te doen, 42 dus haha.. Bij Moratex had ik besloten om ook rugnummer 42 mee te pakken.

-Je speelde bij de jeugd van Beerschot.. wat kan jij onze jeugdspelers meegeven?

Bij Beerschot heb ik enorm veel geleerd maar wat ik aan onze jeugdspelers kan meegeven is dat hard werken ALTIJD op een of andere manier loont! Jullie zullen zeer moeilijke momenten tegemoet in jullie carrière en het zijn juist die moeilijke momenten die u als speler en als mens sterker gaat maken. Het is dus uw reactie dat telt tijdens zo’n momenten, “Fall down 7 times, stand up 8.” Blijf vooral in jezelf geloven toppers!

– Hoe kan je onze club omschrijven?

Moratex is zeer familiale club, met fantastische supporters en zonder hen zijn wij als spelers en club niets! Vanaf dag 1 hebben ze mij met open armen ontvangen en daar ben ik zeer dankbaar voor!

– Wat is jouw mooiste herinnering bij onze club?

Ik ben iemand die liever of beter een assist kan geven om te scoren in plaats van zelf te scoren als ik voor doel zou staan. Natuurlijk als ik zelf kan scoren ben ik daar enorm blij mee, dus mijn mooiste herinnering is denk ik toen ik 2 wedstrijden na elkaar plots kon scoren haha..

– Het coronavirus houdt ons allemaal binnen, hoe houd jij je conditie op peil?

Zoals ik al eerder zei ben ik iemand die zich graag bezighoudt met het sporten. Dus ik ga af en toe nog eens lopen maar ik train nog 2 tot 3x per week op een veld met 1 of 2 andere vrienden.

– Wat zijn jouw ambities naar volgend seizoen toe? Zowel op individueel vlak als op collectief vlak.

Op individueel vlak naar volgend seizoen toe is het aan mij om te bewijzen dat ik een vaste waarde kan zijn in de basisploeg van Moratex. Dus de kansen die ik ga krijgen ten volle benutten! Als collectief moeten wij ervoor zorgen dat wij een gezond seizoen draaien en ik vind persoonlijk dat wij hoger als middenmoot moeten durven mikken.

Bedankt, Junior!

MORATEX TAKEAWAY EETFESTIJN

 

BESTEL HIER!

Het bestuur en spelers danken u voor de steun aan onze club!